CSM anunta reluarea selectiei unui expert specializat in domeniul eticii si deontologiei profesionale
Data: 22 September 2015, 14:13 | autor: C.G. | 0 comentarii | 1556 afisari
Consiliul Superior al Magistraturii a anuntat, marti 22 septembrie 2015, reluarea procedurii selectiei unui expert roman specializat in domeniul eticii si deontologiei profesionale, in cadrul proiectului „Asistenta pentru consolidarea capacitatii sistemului judiciar din Romania de a face fata noilor provocari legislative si institutionale”, finantat prin Mecanismul Financiar Norvegian 2009-2014.
Potrivit CSM, procedura selectiei unui expert roman specializat in domeniul eticii si deontologiei profesionale va fi reluata intrucat cele 3 candidaturi depuse in vederea participarii la acest proiect nu au indeplinit conditiile necesare.
Comunicatul CSM:
„Consiliul Superior al Magistraturii, in calitate de Promotor de Proiect, anunta initierea unei proceduri pentru selectia unui expert in vederea participarii la elaborarea unui ghid in domeniul eticii şi deontologiei profesionale, in cadrul proiectului 'Asistenta pentru consolidarea capacitatii sistemului judiciar din Romania de a face fata noilor provocari legislative si institutionale', finantat prin Mecanismul Financiar Norvegian 2009-2014.
Potrivit calendarului de implementare a proiectului, termenul de realizare a ghidului este ianuarie – martie 2016.
In vederea participarii la procedura, persoanele interesate pot transmite dosarul de inscriere pana cel tarziu la data de 30 septembrie 2015, cuprinzand documentele prevazute in caietul de sarcini la adresa de e-mail: dnica@csm1909.ro, in atentia d-nei Daniela ION, consilier pentru afaceri europene, Directia Afaceri Europene, Relatii Internationale si Programe (telefon: 021.319.81.89; fax: 021.311.69.44).
Potentialii candidati trebuie sa indeplineasca urmatoarele cerinte minime de calificare:
Calificari si competente minime:
-Diploma universitara (sau echivalent);
Experienta profesionala minima:
-Experienta profesionala de minimum 5 ani in domeniul de specialitate care face obiectul acestei proceduri;
-Elaborarea unor lucrari de specialitate in domeniul eticii şi deontologiei profesionale (lucrari publicate, studii, metodologii, ghiduri, manuale);
-Cunostinte avansate de limba engleza.
Participarea la activitati, proiecte sau elaborarea de materiale relevante pentru domeniul proiectului destinate personalului din sistemul judiciar vor fi punctate suplimentar.
Departajarea expertilor se va face pe baza unui sistem de puncte care vor fi acordate conform descrierii prezentate si tinand cont de documentele doveditoare depuse de acestia.
In vederea demonstrarii conformitatii cu cerintele solicitate, ofertantii vor prezenta:
-Scrisoare de intentie care va include şi oferta financiara privind onorariul solicitat/zi;
-Copie a diplomei de studii superioare;
-Copie a cartii de identitate;
-Curriculum vitae (format Europass, semnat, format pdf);
-Dovada competenta lingvistica engleza (orice document din care sa reiasa nivelul de cunoaştere al limbii engleze);
-Alte documente justificative, dupa caz: certificari, adeverinte, referinte/ scrisori de recomandare, carti de munca, orice alte documente care pot sustine afirmatiile ofertantului in sensul indeplinirii criteriilor de selectie;
Comisia de evaluare isi rezerva dreptul de a solicita, pe parcursul evaluarii candidatilor, si alte documente care atesta indeplinirea cerintelor referitoare la experienta profesionala.
In caz de egalitate intre candidati, vor fi alesi aceia care prezinta cea mai avantajoasa oferta financiara. Astfel, in scrisoarea de intentie candidatii vor preciza oferta financiara in privinta onorariului pe zi necesar indeplinirii activitatilor in proiect. Oferta financiara in privinta onorariului pe zi va avea o pondere de 20% in evaluarea candidaturilor”.
foto: jud. Marius Tudose, presedinte al CSM
Adauga comentariu
ATENTIE
Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.
Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii