PROCURAREA DE SUBSTANTE PSIHOACTIVE – Inalta Curte, dezlegare de drept: “Activitatea de procurare, ca modalitate alternativa a operatiunii cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, se refera la procurare ca activitate legala de import, export ori intermediere de produse?
Data: 25 October 2018, 10:34 | autor: L.J. | 0 comentarii | 1012 afisari
Prin Decizia 10 in dosarul 1129/1/2018, Inalta Curte de Casatie si Justitie - Completul pentru dezlegarea unor chestiuni de drept - a luat in examinare sesizarea formulata de Curtea de Apel Suceava - Sectia penala si pentru cauze cu minori, care solicita pronuntarea unei hotarari prealabile pentru dezlegarea de principiu a urmatoarei chestiuni de drept: "Daca activitatea de procurare, ca modalitate alternativa a operatiunii cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, astfel cum aceasta notiune este definita de art. 2 lit. b) din Legea nr. 194/2011 si incriminata la art. 16 din aceeasi lege, se refera la procurare ca activitate legala de import, export ori intermediere de produse sau priveste procurarea unor astfel de produse in orice imprejurare si cu orice titlu, inclusiv de catre consumatorul final al produselor susceptibile a avea efecte psihoactive?."
Judecatori:
Mirela Sorina Popescu - presedintele cu delegatie al Sectiei penale a Inaltei Curti de Casatie si Justitie - presedintele completului
Andrei Claudiu Rus - judecator la Sectia penala
Oana Burnel - judecator la Sectia penala
Dan Andrei Enescu - judecator la Sectia penala
Ioana Alina Ilie - judecator la Sectia penala
Simona Cristina Nenita - judecator la Sectia penala
Simona Daniela Encean - judecator la Sectia penala
Sandel Lucian Macavei - judecator la Sectia penala
Lucia Tatiana Rog - judecator la Sectia penala
Minuta Deciziei 10 in dosarul 1129/1/2018:
“In numele legii
Decide:
Citește continuarea pe Monitorul Justiției
Adauga comentariu
ATENTIE
Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.
Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii